1 ds. cannellinibønner
1 fed hvidløg
2 forårsløg
25 g peanuts
Saften fra ½ lime
½ dl olivenolie
1 tsk. st. spidskommen
½ tsk. chili
1 tsk. salt
1 knsp. peber
TIP
- Fyld bønnedippen i en lille beholder og lad den være en del af madpakken sammen med en lille pose med friske, rå grønsager, det er en god og sund snack, der kan hapses af, når småsulten melder sig.
Hæld væden fra bønnerne og skyl dem under koldt vand. Blend bønner, hvidløg, forårsløg, peanuts og limesaft med olien til en cremet masse. Rør spidskommen og chili i og smag til med salt og peber.
Server dippen sammen med stave af rå agurk, gulerod, peberfrugt og små blomkålsbuketter.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Prøv mere til madkassen...
Små calzonebrød og skinkepirogger
Sunde smil
Tunhapser