Kyllingepirogger

Lækre kyllingesnacks til strandturen
Af
af Redaktion

(6 stk.)

Dej
1 rulle færdig pizzadej, 400 g

Fyld
1 kyllingefilet
100 g bacon
100 g champignoner
½ tsk. salt
Groftkværnet peber
1-2 spsk. chilisauce
1½ dl cremefraiche 18%
2 spsk. grofthakket persille

Pensling
Æg
Revet ost

Tilbehør
Hjertesalat
Cherrytomater

Skær kyllingefileten i smalle strimler. Skær baconen i smalle strimler. Rens svampene og hak dem groft. Steg kylling, bacon og svampe på en pande uden ekstra fedtstof og under omrøring ca. 5 min. Krydr med salt og peber og rør cremefraiche og chilisauce i. Lad det simre et par min. og køl det af. Fold dejen ud og rul den lidt tyndere til ca. 39 cm på langs. Skær den igennem på langs og del den på tværs i 6 ens stykker. Læg en skefuld fyld på hver og fold dejen over til trekanter. Tryk kanten til med en gaffel. Læg piroggerne på en plade med bagepapir. Pensl med æg og drys ost på. Bag piroggerne på midterrillen ved 200° ca. 18-20 min.
Tip: Piroggerne kan laves i forvejen og fryses.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find andre lette retter til strandturen her...
Wraps med caprese-salat
Frokosthorn
Skovtursboller


Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.