DDV-opskrift: Glaskål-kastaniesalat med feta

Skøn slankeret fra De Danske Vægtkonsulenter
Af
af Redaktion

125 g glaskål
25 g skalotteløg
75 g tilberedte kastanier (findes på dåse)
15 g hasselnødder
Bredbladet persille
50 g blandede salatblade
50 g feta (maks. 45+)
1 spsk. balsamicoeddike
15 g olie
Salt og peber

Skræl og striml glaskålen. Hak skalotteløget fint og del kastanierne og nødderne lidt. Hak også persillen. Bland det hele sammen med salatblade og smuldr fetaen over. Fordel balsamicoeddike og olie over salaten. Krydr med lidt salt og peber og vend salaten rundt.

Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter


Flere opskrifter fra De Danske Vægtkonsulenter...
Røget kylling med avocadosalat
Kidneybønnesalat med majs
Røget laks med æble-rødbedesalat

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.