DDV-opskrift: Kidneybønnesalat med majs
110 g kogte kidneybønner (dåse)
75 g majs (dåse)
50 g squash
50 g forårsløg
50 g glaskål
50 g bladselleri (el. fennikel)
1 appelsin
Evt. lidt finthakket chili
Frisk mynte
Dressing
1 spsk. balsamicoeddike
3 tsk. olie og lidt salt
Mynteblad til pynt
Hæld væden fra kidneybønnerne og majsen og skyl bønnerne. Hak alle grønsagerne fint og bland dem med kidneybønner og majs.
Skær skrællen af appelsinen, skær kødet i tern og vend dem i salaten sammen med hakket chili og hakket mynte.
Pisk balsamicoeddike og olie sammen og hæld dressingen over salaten.
Pynt med et mynteblad.
Slankeopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter
Mere mad, der slanker...
Marineret kotelet med kålsalat
Sesamlaks med citrussalat