DDV-opskrift: Kyllingesandwich med avocadocreme
80 g kogt el. stegt kyllingebryst
60 g flute el. sandwichbolle
Lidt sprød salat
Et par tomatskiver
Avocadocreme
½ avocado
Lidt chilipasta (evt. sambal oelek)
30 g DDV yoghurt 7%
Lidt citronsaft
Salt og peber
Tomatsalat
125 g tomater
25 g hakket rødløg
10 g olie
1 tsk balsamicoeddike
490 kcal/2051 kJ
- 23 g fedt, 42%
- 49 g kulhydrat, 41%
- 21 g protein, 17%
- 5 g kostfibre
Mos avocadoen med en gaffel og smag cremen til med chilipasta, citronsaft, salt og peber. Del sandwichbollen og fordel cremen på begge dele, læg dem sammen omkring lidt salat, et par tomatskiver og kyllingebrystet, der er skåret i tynde skiver. Skær tomaterne i skiver og anret dem i et fad med hakket rødløg ovenpå. Bland olie og balsamicoeddike sammen og fordel det over salaten.
Opskrift: De Danske Vægtkonsulenter
Prøv flere lækre slankeretter...
Røget laks med stuvet spinat og røræg
Chilitærte med sprød salat
Røget kylling med avocadosalat