Fiskefarserede courgetter med rødbedesalat

Farverig fiskeret med masser af smag
Af
af Redaktion

(3 pers.)
20 min. + 25 min. i ovnen

400 g rødbede
1 spsk. olie
1 spsk. honning
400 g torske- el. sejfilet
2 skalotteløg
4 spsk. hvedemel
1 æg
3 spsk. hakket persille
1½ tsk. groft salt
1 dl mælk
3 små courgetter
2 spiseæbler
1 spsk. olie
1 spsk. æbleeddike
1 spsk. revet peberrod

Skræl rødbederne og skær dem i små stave. Bland olie og honning og vend rødbederne heri. Hak fileterne groft og løgene fint. Rør fiskekød, løg, mel, æg, persille, salt, peber og mælk sammen. Halver courgetterne på langs, udhul dem og hak courgettekødet fint. Rør courgettekødet i fiskefarsen, farser courgetterne og bag dem ved 200° i 25 min. Fordel rødbedestavene på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 200° i 20 min. Skær æblerne i tern og bland dem med olie, eddike, peberrod og de bagte rødbedestave.

Madopskrift: Kristina Miechels


Mere med courgetter...
Peberfrugt-farseret lammebov med courgettesalat
Pasta med kylling og courgetter
Ovnstegt kylling med krydderurtecourgetter

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.