Forårsruller med kylling

Forårsruller er altså bare bedst, når de er hjemmelavede! Prøv denne variant med blandt andet kyllingebryst, nudler og wokblanding.
Af
Af Kristina Marckmann. Foto: Carina Krüger.

Ingredienser til forårsruller med kylling:

(4 pers.)

100 g glasnudler
3 kyllingebrystfileter
1 spsk. rapsolie
1 fed hvidløg
1 frisk rød chili
500 g wokblanding fra frost
1½ spsk. fiskesauce
20 ark forårsrulledej
Smagsneutral olie til stegning
Sojasauce

Prøv også: Forårsruller med oksekød

Fremgangsmåde:

Hæld kogende vand over nudlerne, lad dem trække i 5 min. og hæld vandet fra.
Skær kødet i små tern og svits dem i olien i 2 min. sammen med hakket hvidløg og chili.
Tilsæt wokblandingen og lad den svitse med i yderligere 2 min.
Vend nudlerne og fiskesaucen i og tag fyldet af varmen.
Læg 1½ dl fyld på hvert stykke dej og fold siderne ind over.
Rul dejen stramt om fyldet og steg dem gyldne i olien.
Servér med en god grøn salat og sojasauce.

Se også: Filotærte med svinekød, porrer og ærter

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.