(2 pers.)
25 min.
400 g hakket oksekød
Salt og peber
2 julesalathoveder delt i hele blade
2 appelsiner i fileter
50 g feta smuldret
½ rødløg i skiver
50 g valnødder
50 g sorte oliven
1 dl hakket persille
Dressing
Rødvinseddike
Olivenolie
Salt, peber og lidt flydende honning
Tilbehør
Groft brød
Form to bøffer, drys med salt og peber og steg dem i lidt olivenolie på en grillpande ca. 8 min. på hver side. Skyl salatbladene og læg som bund med appelsinfileter, drys med appelsinstykker, smuldret feta og rødløg i skiver. Ryst dressing sammen og hæld over. Pynt med oliven, nødder og hakket persille. Giv brød til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
FESTLIGE KAGER OG DESSERTER
Med Decomax kan du sprøjte lagkager op, lave macaroons og dekorere cupcakes uden brug af sprøjtepose. Køb pennen i shoppen for 199 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Champignonbøf
Kapersbøffer med syrlig-sød kål
Sennepsbøffer
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)