Lavkarbo-opskrift på koldskål

Ingredienser til Lavkarbo-koldskål
6 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk. Sukrinmelis
1 spsk. agavesirup
1 vaniljestang
1 usprøjtet citron
2 dl piskefløde
1 dl græsk yoghurt
½ l kærnemælk
Spørg Lavkarbo-eksperten Tatjana
Familie Journals ekspert på Lavkarbo/Low Carb hedder Tatjana Albinus -uddannet ernærings-økonom.Skriv til hende på:
lavkarbo@familiejournal.dk
http://tatjanasmad.blogspot.dk/
Fremgangsmåde til Lavkarbo-koldskål
Pisk blommerne luftige med Sukrin, sirup og kornene fra vaniljestangen og riv citronskallen i. Pisk fløde, yoghurt og kærnemælk i og smag til med citronsaft. Servér koldskålen med friske jordbær og/eller med mandelkammerjunkere.
Ingredienser til Lavkarbo-mandelkammerjunkere
200 g mandelmel
75 g Sukrinmelis
Revet skal af 1 usprøjtet lime
½ tsk. kardemomme
½ tsk. mandelessens
1 æg
Fremgangsmåde til Lavkarbo-kammerjunkere
Bland mandelmel, Sukrin, limeskal og kardemomme, tilsæt mandelessens og ægget og saml dejen. Tril dejen til valnøddestore kugler, sæt dem på en plade med bagepapir og tryk dem let flade. Bag kagerne ved 175° i 20 min., til de er let gyldne, og lad dem afkøle lidt. Halvér kagerne og tør dem i ovnen ved 175° i 15 min.
Lavkarbo-opskrift: Kristina Marckmann
Læs også: Sådan fungerer Lavkarbo
Læs også: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren
Savner du køkkenting, som gør det nemt at lave sund mad? Så klik her og bliv inspireret i Familie Journals webshop (link fjernet)