Små brombærlagkager fra Lavkarbo-skolen

Små søde brombærlagkager som du kan spise med god samvittighed. Sukkeret er udskiftet med Suvida Flordrys og hvedemelet er erstattet af mandelmel og HUSK.
Af
af Sofia Sommer. Opskrift: Kristina Markmann. Foto: Carina Krüger
Brombærlagkager
(9 stk.)

Det skal du bruge til brombærlagkager:

150 g Suvida Flordrys 2 æg 175 g mandelmel 20 g Husk 3 tsk. bagepulver 3 dl mælk 1½ dl kokosolie 3 dl piskefløde 250 g frosne brombær 1 spsk. fibersirup 50 g hakket chokolade 100 g brombær Er du også vild med brombærlagkager? Så prøv denne nødde-brombærlagkage

Sådan laver du brombærlagkagerne

Pisk æg og Sukrin luftigt. Bland mandelmel, Husk og bagepulver og vend det i skiftevis med mælk og olie. Hæld dejen i 9 smurte forme a 6 cm, bag dem ved 200° i 20 min. og lad dem afkøle. Flæk kagerne i 2 og pisk fløden til skum. Blend bær med sirup, vend det i flødeskummet og kom 3⁄4 af blandingen mellem kagebundene. Fordel resten over kagerne, sæt et frisk bær på toppen og servér straks. Prøv også: Mumiekager til Halloween

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.