Millionbøf og rodfrugtmos
Mmm... En dejlig varm ret til når det blæser udenfor. Denne millionbøf serveres med en blød rodfrugtmos med bl.a. selleri, kartofler, og persillerødder.
Af
af Christine Bille Nielsen. Foto: Carina Krüger. Redigeret af Amelia Holmegaard Nielsen

(4 pers.)
Det skal du bruge til millionbøf og rodfrugtmos:
Millionbøf:
2 finthakkede løg 400 g hakket oksekød 1 spsk. olivenolie 1 laurbærblad 1 tsk. tørret timian 1 lille dåse koncentreret tomatpuré 4 dl vand el. bouillon 1 spsk. majsstivelse Salt og peber Evt. kulørRodfrugtmos:
1 kg kartofler 500 g hvide rodfrugter, f.eks. selleri, persillerødder el. pastinakker 2 dl mælk 1-2 spsk. smør Salt og peber 1 bdt. persille Prøv også: Asiatisk millionbøfSådan laver du millionbøf med rodfrugtmos