(4 pers.)
35 min.
800 g roastbeef, snøret og klar til stegning
2 røde peberfrugter i kvarte på langs uden frøstol
1 spsk. rødvinseddike
2 spsk. olivenolie
4 kviste oregano
300 g spinat eller sølvbede
Saften af ½ citron
1½ dl cremefraiche
Friskrevet peberrod
Salt og peber
Salsa
1 bundt basilikum
½ bundt persille
½ bundt mynte
50 g rucola
4 ansjosfileter
2 spsk. rødvins-eddike
½ dl olivenolie
1 tsk. dijonsennep
Tilbehør
Groft brød
Brun roastbeefen, drysset med salt og peber, på en pande i lidt olivenolie. Læg den i et ildfast fad og giv den 30 min. i ovnen ved 200°. Læg peberfrugterne i et fad og drys med eddike, olie, oregano, salt og peber og stil dem i samme ovn i 20 min. 2 min, før det er færdigt, vendes skyllet spinat i. Rør cremefraiche med peberrod, salt og peber og server til. Blend alle ingredienserne til salsaen og server også den til.
Madopskrift: Helle Brøønum Carlsen
SMUKKE TALLERKENER
Dekorative keramiske tallerkener i flotte pastelfarver.
Den rillede tallerken fås i shoppen for 39 kr... (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Skinke med spidskålssalat
Roastbeef med hjemmelavet remoulade
Roastbeef med fondantkartofler
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)