Skinke-kartoffelfad med krydderurtepebre
(3 pers.)
15 min. + 30 min. i ovn
750 g kogte kartofler
300 g kogt skinke
150 g lufttørret skinke
1 bdt. forårsløg
300 g sukkerærter
3 æg
3 dl fløde 9%
Salt og peber
3 snackpebre
5 kviste frisk timian
2 spsk. frisk oregano
20 blade basilikum
1 tsk. salt
1 spsk. blødt smør
50 g mozzarella
Skær kartoflerne i mundrette stykker og fordel dem i bunden et smurt ovnfast fad. Skær begge typer skinke i strimler og fordel dem over kartoflerne sammen med hakket forårsløg og halverede sukkerærter. Pisk æggene med fløde, salt og peber, hæld det over kartoflerne og bag retten ved 200° i 30 min. Halver snackpeberne og fjern kernerne. Bland smør, hakkede krydderurter og salt, fordel det i pebrene og læg skiver af mozzarella over. Bag peberne i ovnen i 10 min. og server med tomater, gerne de små i forskellige farver.
Madopskrift: Kristina Miechels
Spændende aftensmads-retter...
Spareribs med radisesalat og nudler
Avocadokylling med ovnkartofler og hvidløg
Krydrede kyllingespid med agurkesalat