Opskrifter

Torsk med stegte grøntsager

Tirsdag, 13. maj 2025Af Nadia Mathiasen Foto: Stine Christiansen
Torsk med stegte grøntsager er en enkel og sund ret med masser af smag og farve.
25 min
4 personer
Torsk med stegte grøntsager:
600 g torskefilet
2 spsk. honning
3 spsk. sojasauce
Tilbehør:
4 dl brune ris
1 løg
3 fed hvidløg
400 g aspargesbroccoli
200 g grønne asparges
1 spsk. smagsneutral olie
3 spsk. østerssauce
2 spsk. vand
Salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på 180° varmluft.
  2. Skær torsk i portionsstørrelser, og læg dem i et ovnfad.
  3. Bland honning og sojasauce, og hæld blandingen over torskefileterne.
  4. Dæk fadet med alufolie, og bag det i ovnen i 10-12 minutter.

Tilbehør:

  1. Kog risene efter pakkens anvisning.
  2. Pil løget, og skær det i tynde både. Pil og hak hvidløg.
  3. Del aspargesbroccoli og asparges 1-2 gange.
  4. Steg hvidløg i olie i en wok, til det er gyldent.
  5. Tilsæt grøntsagerne, og steg dem ved høj varme i 2 minutter.
  6. Tilsæt østerssauce og vand, og smag til med salt og peber.
  7. ­Anret torskefileterne på tallerkener, fordel grøntsagerne rundt om, og servér med ris.