Danske Charlotte er hotelfrue i Toscana

Lørdag, 1. oktober 2016
af Johan Isbrand, Foto: Søren Lamberth
Charlotte Drost Thomsens hverdag består af lækker mad, sol, varme, frodig natur og kærlighed. Hun og ægtemanden Matteo driver hotel og restaurant i Castelfiorentino, Toscana, og kan slet ikke undvære at arbejde sammen.
Rejser til Toscana: Charlotte er hotelfrue i Toscana og nyder et land med lækker mad og vin, sol, varme og frodig natur.

Bordets glæder og den fortryllende natur er årsagerne til, at tusinder af mennesker år efter år tiltrækkes af Toscana. Og som hotel- og restaurantejere i Castelfiorentino midt i de skønneste landskaber tæt på Frankervejen lever danskfødte Charlotte Drost Thomsen, 33, og hendes italienske mand Matteo Romoli, 35, af præcis de ting. – Mad og drikke er en væsentlig grund til, at jeg befinder mig så godt hernede, siger Charlotte, der er opvokset i Aarup på Fyn. Italien var blandt de lande, hendes familie ofte besøgte, når de i hendes barndom rejste sydpå på ferie.

– Så da jeg efter gymnasiet trængte til et sabbatår, var det helt naturligt der, jeg vendte næsen hen, husker Charlotte.

– Tilbage i Danmark begyndte jeg at læse International Business i København, men jeg savnede Toscana, så jeg vendte tilbage og fortsatte mine studier på universitetet i Firenze, hvor jeg læste virksomhedsøkonomi på italiensk. Samtidig arbejdede jeg i receptionen på den campingplads, hvor jeg tidligere havde haft job. Det var her, jeg mødte Matteo. Han og en ven bestyrede en bar ved campingpladsens rideskole og arbejdede på diskotektet om natten, fortæller hun.

Har du selv lyst til at opleve Toscana, tilbyder Kulturrejser Europa en pakkerejse med fly, syv overnatninger og udflugter. Læs mere her >>

– Senere på året fik jeg nyt job, da campingpladsens ejere åbnede et stort hostel i Firenze. Jeg blev ansat som ansvarlig for receptionen, men i praksis var jeg ansvarlig for det hele. Det gik dog rigtig godt, og efter et år spurgte ejerne mig, om jeg ville tage til Prag sammen med Matteo for at få styr på et andet hostel.

Parret var dog ikke enige med ejerne om alt og ville i øvrigt gerne tilbage til Italien. Og i 2010 fandt de drømmestedet – hotellet og restauranten Albergo La Pieve i Castelfiorentino.

Læs også: Vi har besøgt musikproduceren Søren Bundgaard i Toscana - læs med her.