Derfor skal du rejse på krydstogt i Caribien

Tirsdag, 27. september 2016
af Rejseredaktionen, foto: Panthermedia
Vil du gerne prøve et krydstogt, men har ikke taget skridtet (ombord) endnu? Læs med her inden du rejser på krydstogt i Caribien og få gode råd til, hvordan din ferie til søs bliver helt uforglemmelig…
Rejs på krydstogt i Caribien og oplev skønne byer, flot natur og ren afslapning ombord på det luksuriøse skib

Det er meningen, at ferieplanlægning skal være hyggelig - men nogen gange ender det med, at man ikke kan blive enige. Skal man på spændende storbyferie med masser af kultur, aktiv ferie med flotte naturoplevelser eller bare afsted til ren afslapning ved poolen med en god bog? Man kan det hele med et krydstogt.

Læs også: Julemarked i Tyskland - besøg de 3 hyggeligste byer i julemåneden

Krydstogt i Caribien

Caribien er et godt valg til det første krydstogt for her kombineres oplevelses- og badeferie. Og det er en populær destination i vinterhalvåret, da der modsat Danmark er tørt og varmt i Caribien.

Ombord på det luksuriøse skib kan man nyde en dag på en liggestol ved poolen, få en afslappende skønhedsbehandling i den lækre spaafdeling, se en film i biografen eller tage på kasino. Man kan også tage ud og shoppe i butikkerne ombord eller få sved på panden i de flotte fitnessområder. I løbet af turen, kan man sejle i land og tage med på guidede byvandringer, udforske hyggelige havnebyer på egen hånd eller nyde øernes lækre strande.

Læs også: Sæt vinteren på pause og tag på langtidsferie

Gode tips til dit krydstogt

1 - Der findes et hav af muligheder, når det gælder krydstogter. Kontakt et dansk rejsebureau med erfaring inden for krydstogter – så bliver rejsen skræddersyet til dine ønsker og ofte kan man bestille en pakkerejse med fly og dansktalende rejseleder.

2 – Det kan være en kunst at pakke kufferten. Man skifter typisk tøj 2-3 gange om dagen, så tænk i tøj, der kan mikses og matches. Huskeliste: praktisk til udflugter, pænt til aftenbrug og en fin kjole/jakkesæt, da der ofte er en ugentlig galla-middag ombord), badetøj og sandaler, en hat, solcreme, en lille taske/rygsæk til dagsturene og evt. en trøje eller vindjakke.

3 – Som udgangspunkt er al mad ombord på skibet inkluderet i prisen. Og maden er ofte virkelig god – så et krydstog er en alletiders mulighed for at smage noget nyt, som man måske ikke ville bestille på restaurant.

4 – Nervøs for søsyge? Et trick som både besætning og garvede krydstogtgæster sværger til er grønne æbler - de hjælper, hvis man er så uheldig at få kvalme.

5 – Få fat i hinanden ombord: Tag walkie-talkier med - det er både praktisk og sjovt. Det kan desuden være dyrt at bruge mobiltelefonen, og forbindelsen kan være dårlig til søs.

Nyhavn Rejser tilbyder fantastiske krydstogter over hele verden. Læs mere om destinationer eller tal med en krydstogtekspert her!

Vi er i gave humør og deler lige nu store rabatter ud på Primo tours, find din kode her: primotours rabatkoder