Kom indenfor på Downton Abbey

Onsdag, 7. december 2016
af Rejseredaktionen, fotos: Kultur Rejser Europa
Tag med på en idyllisk rejse til Sydengland. Her venter en helt unik oplevelse; et enestående besøg på Highclere Castle. Du kender måske det imponerende slot bedre som Downton Abbey i tv-serien af samme navn.
Rejs til Downton Abbey og oplev idylliske Sydengland

Et besøg på Highclere Castle er meget eftertragtet, og på denne rejse er du sikret entré på det imponerende, victorianske slot. Tv-seriens Downton Abbey ligger i det nordlige Yorkshire, men turen går til det smukke, grønne Hampshire i Sydengland, når du skal besøge Highclere Castle. Virkelighedens familien Crawley hedder Carnavon, og de har boet her i flere generationer.

Vi forventer næsten, at butleren, Mr. Carson, står klar i sit stiveste puds til at tage imod os foran den majestætiske, gule bygning. I stedet byder en smilende guide os indenfor til et helt unikt besøg.

Kultur Rejser Europa tilbyder en dejlig tur til England med besøg på blandt andet Downton Abbey med dansk rejseleder. Læs mere og book din tur her!

Gå på opdagelse i Downton Abbeys smukke rum

Oplev den let genkendelige hall, biblioteket med tusindvis af bøger fra gulv til loft og de fine røde møbler, der så ofte har været samlingspunkt for familien Crawley.

Se de elegante stuer med silketapet og flere af de originale rum, hvor mange af Downton Abbey-seriens scener er optaget. Idyllen fortsætter i Bampton, der i tv-serien agerer den fiktive by Downton.

Læs også: Derfor skal du rejse til Jersey i Den Engelske Kanal

Cotswolds i Sydengland byder på ægte landsbyidyl.
Cotswolds i Sydengland byder på ægte landsbyidyl.

Bløde bakker og badekultur

Rejsen er desuden pakket med engelsk kultur og store seværdigheder. Kør igennem Sydenglands eventyrlige natur med bløde, bølgende bakker til Cotswolds, som byder på ægte landsbystemning med fine, honningfarvede huse. Her er kønt og bakket, og det stemningsfulde landskab er udnævnt til "Area of Outstanding Beaty".

Turen går også til Englands måske smukkeste by, Bath, der byder på gammel romersk badekultur og fascinerende arkitektur. Byen er grundlagt på naturlige kilder og det mineralholdige vand strømmer stadig op gennem jorden. Nyd et par afslappende dage med besøg i de velbevarede bade og en afternoon tea inden Windsor Castle, Stonehenge, Oxford eller nogle af de andre kulturelle højdepunkter kræver din opmærksomhed.

Rejs til Sydengland med Kulturrejser Europa

Afrejse i juli og august 2017.

Tag med på en 7-8 dages rundrejse med fly fra København eller Aalborg til London t/r, overnatninger i Bath og Cotswolds, garanteret entré på Highclere Castle og mange andre spændende udflugter, dansktalende rejseleder og meget mere.