Vi rejser på ferie mindst otte gange om året

Mandag, 31. oktober 2016
af Lotte dalgaard, foto: Niels S. Andersen
Gitte og Johnny Beck fra Varde kører regelmæssigt til Kolobrzeg på Polens nordkyst. Her går de til tandlægen, får lavet service på bilen og køber briller. Og der bliver også tid til wellness og restaurantbesøg, alt sammen til omkring en tredjedel af prisen herhjemme.
Gitte og Johnny rejser til Kolobrzeg på Polens nordkyst, hvor pengene rækker meget længere

Det er næsten 20 år siden, Gitte og Johnny Beck begyndte at køre til Polen og holde ferie. Og de er ikke blevet trætte af det endnu.

Gennem årene har ægteparret været i flere byer, men de seneste fire år har de stort set holdt sig til Kolobrzeg på Polens nordkyst.

− Vi elsker at være ved havet, når vi holder ferie, og Polen passer godt til vores pengepung. Der er rigtig flot i Kolobrzeg om sommeren, når hele byen er dekoreret med blomster, men der er også skønt hen på efteråret, når bladene skifter farve, fortæller Johnny.

Læs også: Danske Charlotte er hotelfrue i Toscana

Ferien tjener sig selv hjem

Når Gitte og Johnny Beck er i Kolobrzeg, går de ture på strandpromenaden, får en øl på den irske pub og spiser på en af byens mange gode restauranter. En af Johnnys livretter er golonka, mør svineskank, tilberedt med øl, til omkring en 50’er. Men der bliver også tid til at benytte sig af hotellets wellness afdeling og den indendørs pool med tilhørende boblebad, dampbad og sauna.

Har du lyst til en wellness-ferie? NILLES Rejser arrangerer busture til Kolobrzeg med kur- og wellnesspakker. Læs mere her >>

– Jeg besøger frisøren på hotellet, han er rigtig dygtig og koster en tredjedel af frisører herhjemme, fortæller Gitte Beck, som også får manicure, ordnet bryn, og nogle gange også bestiller en ansigtsbehandling.

- Sådan lidt luksus sætter jeg pris på, siger Gitte.

Læs hele artiklen i Familie Journal nr. 44, der udkommer mandag den 31. oktober 2016.