Æg og bacon

Onsdag, 25. januar 2012
af Redaktion
God og solid morgenmad fra Familie Journals slankeklub
Foto: Carina Krüger
Foto: Carina Krüger

(4 portioner)

4 stk. kalkunbacon
2 tsk. olie
4 æg
4 spsk. mælk (lavt fedtind.)
Salt og peber
2 tomater i skiver
8 skiver agurk
4 skiver ristet
fuldkorns-rugbrød

Bacon steges på lille pande eller gryde i olien. Æg og mælk piskes sammen med lidt salt og peber. Bacon tages af panden, og æggemassen steges. Rør rundt i massen, indtil det har den rette konsistens.
Serveres med 4 skiver rugbrød og f.eks. tomat og agurk.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 232 kcal/973 kJ

Fedt: 9 g
Kulhydrater: 21 g
Protein: 14 g
Kostfibre: 4 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Frugtsalat med kokos
Lavendelboller
Yoghurt med granatæble og lakrids