Andebryst i karry med røde ris

Onsdag, 4. juli 2012
af Redaktion
Andebryst i karry med røde ris er en lækker asiatisk ret fra Familie Journals Slankeklub
Andebryst i karry med røde ris
Foto: Familie Journals Slankeklub

Andebryst i karry med røde ris

(4 pers.)

300 g røde eller brune ris
2 andebryster
2 dåser kokosmælk light
2 spsk. rød karrypasta
2 gulerødder
4 stk. kaffirlime blade
2 spsk. fiskesauce
2 stk. chili, fintsnittet
1 lille dåse bambusskud
1 tsk. sukker
1 bdt. forårsløg
½ bdt. basilikum
Salt og peber
Evt. majsstivelse

Kog risene efter anvisningen på pakken. Kom lidt salt på andebrysterne og grill dem i ovnen ved 210° i 20-25 min., til skindet er gyldent. Lad kødet hvile lidt og skær det i tynde skiver. Kog en halv dåse kokosmælk, kom karrypasta, kød, gulerødder i fine skiver, kaffirlimeblade og resten af kokosmælken i. Lad det koge i et par minutter og tilsæt bambusskud, chilipeber, fiskesovs og sukker. Tilsæt til sidst de finthakkede forårsløg. Lad retten koge videre ved svag varme 3-4 min. Jævn evt. sovsen med majsstivelse rørt ud i vand. Tilsæt friskhakket basilikum og server retten med de røde ris.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 2357 kJ/563 kcal

Protein: 28 g
Kulhydrater: 47 g
Fedt: 28 g
Kostfibre: 2 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Kalkunspid med æble-kålsalat
Indiske kyllinge-koftas
Kalkun i karry

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop