Kalkun i karry

Søndag, 28. november 2010
af Redaktion
God, varm middag fra Familie Journals slankeklub
Foto: Catrine Mannerup
Foto: Catrine Mannerup

(4 personer)

400 g kalkunbryst
2 løg
1 peberfrugt
4 tsk. rapsolie
4 tsk. pulverkarry
3½ dl hønsekødsbouillon
2 spsk. maizenamel
1 dl light kokosmælk
150 g sukkerærter
150 g mini majs
150 g bønnespirer
Lidt salt og peber

Sådan gør du
Hak løg og skær peberfrugt i tern. Skær kalkunkødet i strimler. Varm olien op på en slip-let wok eller i en stegegryde. Rist karryen og tilsæt løg, peberfrugt og kalkunstrimler - lad det riste ca. 5 min under omrøring. Tilsæt hønsebouillon, og lad retten simre 10-15 min. Udrør maizenamelet i kokosmælken, jævn retten og lad den koge 2-3 min. Tilsæt sukkerærter, mini majs og bønnespirer. Smag til med salt og peber, og varm retten igennem

Madopskrift: Pernille Brøndum

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.


Energi-information pr. person:
2350 kJ/560 kcal
Fedt 26 g
Kulhydrater 58 g
Protein 30 g
Kostfibre 7 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv også...
Fyldig vintersuppe med kylling
Kalkungryde med ingefær og kogt bulgur
Oksegryde

Se videoen om Magic slimshorts, der strammer op, gør din mave flot flad og løfter bagen:
Klik her hvis du vil videre til shoppen...