Calzone med spinatfyld

Mandag, 6. februar 2012
af Redaktion
Dejlig, lukket pizza fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Carina Krüger
Foto: Carina Krüger

(4 portioner)

Dej til calzone
12 g gær (¼ pk.)
1 knsp. sukker
2 dl vand
1 spsk. olie
125 g grahamsmel
250 g hvedemel

Spinatfyld
400 g spinat
200 g hytteost 1,5%
25 g revet parmesan
1 æg
1 fed hvidløg

Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt sukker, salt, olie, grahamsmel og hvedemel og ælt dejen godt igennem. Lad dejen efterhæve 1½ time. Rul dejen ud som til en pizza. Læg den på plade med bagepapir. Damp spinaten i en gryde - hvis du har brugt frossen spinat, så tø den op i en sigte. Knug spinaten fri for væde og rør den sammen med hytteost, parmesan, æg og hvidløg. Krydr med salt og peber. Fordel fyldet på halvdelen af dejen, luk den anden halvdel over og klem godt sammen. Klip huller i dejen, så dampen kan slippe ud. Bag den i ovnen ved 200°, til den er sprød, 40-45 min.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 492kcal/2058kJ
Fedt: 9 g
Kulhydrater: 76 g
Protein: 20 g
Kostfibre: 8 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Spinatbrød med speltflager
Burritos med kylling og salat
Tærte med skinke og tomater


Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop