Frokostsandwich med kylling og fersken

Tirsdag, 5. juni 2012
af Redaktion
En lækker frokost med få kalorier fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub

(2 portioner)

2 skiver stegt kyllingebryst
2 skiver kalkunbacon
4 skiver groft toastbrød, feks. Levebrød
1 fersken fra dåse u. sukker
Salatblade
Karse el. persille
8 skiver tomat

Dressing
2 spsk. Fromage Frais
½ tsk. sød chilisauce
½ tsk. karrypulver

TIP

Sandwich kan med fordel laves dagen før, hvis den skal med som madpakke.

Rør dressingen sammen, rist brødet let og smør dressing på begge skiver brød til hver sandwich. Kalkunbacon tørsteges på panden og hakkes. Salaten lægges på brødet, kyllingebrystet skæres i tynde skiver og fordeles. Tør fersknen i et stykke køkkenrulle, skær halvdelen i tynde skiver og læg dem mellem kyllingeskiverne. Kom dressingen over kyllingen og fordel den hakkede kalkunbacon oven på. Pynt med tomatskiverne og karse og læg den anden skive brød over. Skær sandwichen over diagonalt og server med lidt mikset salat, resten af fersknen evt. tomater og karse.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 278 kcal/1165 kJ
Fedt: 5 g
Kulhydrater: 35 g
Protein: 19 g
Kostfibre: 5 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Avocado og laksemad med peberrodsdressing
Calzone med spinatfyld
Tunsalat med broccoli og æbler

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop