Lækker frokostsandwich med kylling og fersken

Her får du opskriften på en lækker frokost med få kalorier fra Familie Journals Slankeklub. Denne sandwich er fyldt med proteinrig kylling og frisk fersken.
Af
af Familie Journals Slankeklub
Lækker frokostsandwich med kylling og fersken
Lækker frokostsandwich med kylling og fersken

(2 portioner)

2 skiver stegt kyllingebryst
2 skiver kalkunbacon
4 skiver groft toastbrød, feks. Levebrød
1 fersken fra dåse u. sukker
Salatblade
Karse el. persille
8 skiver tomat

Dressing
2 spsk. Fromage Frais
½ tsk. sød chilisauce
½ tsk. karrypulver

TIP

Du kan med fordel lave denne sandwich dagen før, hvis den skal med i madpakken.

Fremgangsmåde

  1. Rør dressingen sammen, rist brødet let og smør dressing på begge skiver brød til hver sandwich.
  2. Kalkunbacon tørsteges på panden og hakkes.
  3. Salaten lægges på brødet, kyllingebrystet skæres i tynde skiver og fordeles.
  4. Tør fersknen af i et stykke køkkenrulle, skær halvdelen i tynde skiver og læg dem mellem kyllingeskiverne.
  5. Kom dressingen over kyllingen og fordel den hakkede kalkunbacon ovenpå.
  6. Pynt med tomatskiverne og karse og læg den anden skive brød over.
  7. Skær sandwichen over diagonalt og server med lidt mikset salat, resten af fersknen evt. tomater og karse.

Næringsindhold

Energiinformation pr. portion
Energi 278 kcal/1165 kJ
Fedt: 5 g
Kulhydrater: 35 g
Protein: 19 g
Kostfibre: 5 g

 

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.