Gazpacho på tomat og hvidløg med spinatsalat

Her får du opsskriften på en kold sommersuppe fra Familie Journals Slankeklub. Denne gazpacho er lavet på friske og flåede tomater og en masse krydderier.
Af
af Familie Journals Slankeklub
Gazpacho på tomat og hvidløg med spinatsalat
Gazpacho på tomat og hvidløg med spinatsalat
Foto: Familie Journals Slankeklub

(4 pers.)

Gazpacho
1 kg tomater
1 dåse flåede tomater ca. 400 g
1 rød peber
1 grøn peber
1 agurk
1 skive brød
2 fed hvidløg
60 ml eddike
3 spsk. olivenolie
2 dl vand
Salt og peber

Spinatsalat
60 g perlespelt
200 g butterbeans fra dåse
100 g ærter
200 g babyspinat
1 bdt. persille
1 spsk. olie
2 spsk. balsamico

Fremgangsmåde til gazpacho med spinatsalat

  1. Hak tomaterne, blend dem med dåsetomater, peberfrugter, den skrællede agurk, brød, hvidløg, olie og balsamico.
  2. Kom vandet i og smag til med salt, peber og evt. lidt mere eddike og stil suppen på køl.
  3. Kog perlespelten efter anvisningen på pakken og lad den køle af.
  4. Skyl spinaten og persillen.
  5. Bland perlespelten med bønner, spinat, persille, ærter og olie-eddike-dressingen.
  6. Servér suppen med perlespeltsalaten til.

Næringsindhold

Energiiinformation pr. portion.

Energi 1842 kJ/440 kCal
Protein: 14 g
Kulhydrater: 50 g
Fedt: 15 g
Kostfibre: 18 g

 

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.