
Kære Puk
Puks brevkasse: Barnebarnet får et skrækkeligt navn
Opskriften er beregnet til to bageplader.
35 portioner
1 dl groft valsede havregryn
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
2 dl græskarkerner
2 dl fuldkornshvedemel
1 dl hvedemel
1 dl vand
1 dl yoghurt naturel 0,5 %
1 dl rapsolie
1 tsk. bagepulver
2 tsk. salt
Find mere om sund kost og slankende opskrifter på letliv.dk
Rør alle de tørre ingredienser godt sammen og tilsæt olie og vand.
Ælt det hele til en jævn dej, der deles i to portioner.
Rul portionerne ud i mellem to stykker bagepapir - så tynd som muligt.
Skær dem ud i mindre stykker og flyt dem over på en bageplade med bagepapir.
Bag dem i ovnen ved 175 grader i 20 - 25 minutter.
Prøv også: Knækbrød Low carb og glutenfri
Energi-information pr. portion
Energi 92 kCal / 387 kJ
Fedt: 6 gram
Kulhydrater: 5 gram
Protein: 2 gram
Kostfibre: 1 gram