Slankeopskrift på gule knækbrød
Opskriften er beregnet til to bageplader.
35 portioner
Ingredienser
1 dl groft valsede havregryn
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
2 dl græskarkerner
2 dl fuldkornshvedemel
1 dl hvedemel
1 dl vand
1 dl yoghurt naturel 0,5 %
1 dl rapsolie
1 tsk. bagepulver
2 tsk. salt
Fremgangsmåde til sunde knækbrød
Rør alle de tørre ingredienser godt sammen og tilsæt olie og vand.
Ælt det hele til en jævn dej, der deles i to portioner.
Rul portionerne ud i mellem to stykker bagepapir - så tynd som muligt.
Skær dem ud i mindre stykker og flyt dem over på en bageplade med bagepapir.
Bag dem i ovnen ved 175 grader i 20 - 25 minutter.
Prøv også: Knækbrød Low carb og glutenfri
Energi-information pr. portion
Energi 92 kCal / 387 kJ
Fedt: 6 gram
Kulhydrater: 5 gram
Protein: 2 gram
Kostfibre: 1 gram