Hornfisk med hvide asparges, kartofler og radiser

Onsdag, 6. juni 2012
af Redaktion
Forårs- og sommerfisk med masser af grønt fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub

(4 portioner)

500 g hornfiskefileter m. skind
1 usprøjtet citron
Havsalt og sort peber
Lidt rugmel
Lidt smør
1 kg kartofler
250 g hvide asparges
250 g tomater
1 løg
½ sommerhvidkål
1 bdt. radiser
½ spsk. olivenolie

Skær overflødigt skind af hornfiskefileterne og gå den efter for ben. Marinér fisken med citronskal, havsalt og sort peber. Vask kartoflerne og kog dem i 10 min. sammen med havsalt. Lad herefter kartoflerne trække, til de er møre. Skyl grønsagerne. Skræl aspargesene og knæk den nederste ende af. Skær dem i fine stimler med en tyndskræller eller i tynde skrå skiver med en kniv og vend dem med radiser, citronsaft, havsalt og rigelig sort peber.
Skær tomaterne i tern, løgene i skiver og sommerkålen i fine strimler og vend det hele sammen med en anelse eddike, olivenolie og havsalt. Del hornfiskefileterne i mindre stykker, vend dem i rugmel og steg dem 5-6 min. på begge sider.
Server fisken med kartofler og de to salater.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 477 kcal /1995 kJ
Fedt: 7 g
Kulhydrater: 62 g
Protein: 35 g
Kostfibre: 9 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Laks med asparges og spinat
Hvide asparges med vinaigrette, æg og kartofler
Rejer med spinat og fennikel

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop