Livshistorier
Min svigerfamilie reddede mit ægteskab
(2 portioner)
2 æg
125 g hvide asparges (el. grønne)
¼ citron
1½ spsk. olivenolie
15 g kapers
1 bdt. radiser
1 løg
Salt og peber
250 g kogte, nye kartofler
Kog æggene til smilende, ca. 7 min. alt efter størrelse. Afkøl og pil. Skræl de hvide asparges og knæk enderne af. Damp dem i lidt kogende vand med salt, lidt sukker og 1 spsk. olie, ca. 5 min.
Lav imens vinaigretten. Pres citronsaft ned i en skål, rør med salt og peber og pisk med olie.
Skyl saltet af kaperserne, hak dem lidt, vend dem i vinaigretten og smag til. Varm en pande op med lidt olie og evt. smør og rist de kogte, nye kartofler gyldne.
Tilsæt løgene i fine skiver, når kartoflerne er næsten færdige, og steg dem møre. Krydr godt med salt og peber. Skyl radiser og skær i fine skiver. Arrangér de dampede asparges på et fad, fordel vinaigretten over, drys med radiseskiver og fordel til sidst de halverede kogte æg oven på. Servér med to skiver ristet rugbrød.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Energi-information pr. portion
Energi 317 kcal/1326 kJ
Fedt: 16 g
Kulhydrater: 30 g
Protein: 10 g
Kostfibre: 3 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Høns og asparges i tarteletter
Kartoffelfad
Kogt hamburgerryg med aspargessauce
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)