Kalkunfad med fyld

Søndag, 24. oktober 2010
af Redaktion
Lækker ret med kalkun og lidt grønsager fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Catrine Mannerup
Foto: Catrine Mannerup

(4 pers.)

600 g kalkunsnitsler (4 stk.)
Saft af ½ citron
2 små løg i tynde skiver
250 g champignoner, rensede og i skiver
2 fed hvidløg, pressede
Masser af grofthakket persille
1 spsk. olivenolie
½ l minimælk
Sovsemel til jævning
Salt og peber

Sådan gør du
Kalkunsnitslerne dryppes med citronsaft og marineres i ½ time.
Tør dem i køkkenrulle, brun dem hurtigt på en hed pande i lidt fedtstof og læg dem i et ildfast fad.
Løg brunes i lidt fedtstof, og champignoner, hvidløg og persille tilsættes og dampes med.
Kog mælken op, jævn med sovsemel og rør i løgblandingen. Smag til med salt og peber og hæld det over kalkunkødet.
Sæt fadet i ovnen i ca. 30 min. ved 200 grader.
Hertil kan gives brød, råkost, ris eller pasta.

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion:
1109 kJ/265 kcal
Protein 40 g
Fedt 8 g
Kulhydrat 10 g
Kostfibre 2 g

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub.

Prøv flere slankeretter fra Familie Journals Slankeklub...
Stegt paprikasild
Orientalsk skinkesnitsel med grønsagsris
Græske kyllingespid

Se videoen om Magic Bodyshaper, der strammer op og gør din talje mere markeret: