Stegt paprikasild med klassisk råkost

Søndag, 3. oktober 2010
af Redaktion
Denne ret er tænkt som ”Mest grønt”, men kan med lethed justeres til ”Mest tilbehør” og ”Mest protein” ved at justere på tilbehørs- og proteinmængden
Foto: Catrine Mannerup
Foto: Catrine Mannerup

150 g gulerod
1 æble
1 spsk. rosiner
1 spsk. citronsaft
½ tsk. sukker
125 g sildefilet
2 spsk. rugmel
1 tsk. paprika
Salt og peber
10 g flydende fedtstof
1 skive rugbrød (50 g)

TIP

Sild er en fed fisk. Fede fisk tilfører dig D-vitamin og de gode omega-3 fedtstoffer.

Sådan gør du
Skræl guleroden. Riv gulerod og æble groft og bland dem med rosiner, citronsaft og sukker. Bland rugmel med paprika, salt og peber og vend sildefileten heri. Brun fedtstoffet på en lille pande og steg sildefileten i ca. 4-5 min. på hver side. Server silden sammen med råkost og rugbrød.

SAMMENSÆT EFTER DIN SMAG (til 1 pers.)

Kcal/ kJ

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub.

Prøv flere slankeretter fra Familie Journals Slankeklub...
Torskepakker
Marineret laks med cashewnødder og grønsager
Fyldt forel

Se videoen om Magic Bodyshaper, der strammer op og gør din talje mere markeret: