Artikler
Dorte havde endetarmskræft
(2 portioner)
200 g kalkunbryst
50 g ost 6%
salt og peber
1 bdt. basilikum (halvdelen bruges til kalkunrullerne, den anden halvdel er til pestoen)
2 skiver røget filet / parmaskinke
1 spsk. ristede mandler, solsikkefrø eller sesamfrø
1 spsk. lys balsamicoeddike
1 fed hvidløg
¼ dl sky fra kalkunosterullerne
Salt og peber
Sådan gør du
Kalkunbrystet skæres i 4 tynde skiver, der bankes let ud. Osten skæres i 4 bjælker der pakkes ind enkeltvis i basilikumblade. På hver kalkunskive lægges en oste/basilikumbjælke og der krydres med peber, inden de rulles. Parmaskinkeskiven deles og rulles omkring hver kalkunrulle (alternativt en hel skive røget filet omkring hver). De kan evt. holdes sammen med tandstikker, hvis skinken ikke kan holdes på plads. Lægges i et ildfast fad og steges i ovn i ca 20-25 min. ved 200 grader.
Pesto: Skyl og tør basilikumbladene. Blend alle ingredienserne og kom skyen i til en passende konsistens. Smag til med salt og peber.
Slankeopskrift: Cecilia Arendal
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Energi-information pr. portion
Energi 148 kcal / 620 kJ
Fedt: 5 gram
Kulhydrater: 2 gram
Protein: 22 gram
Kostfibre: 1 gram
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Lun kyllingesalat
Burritos med kylling og salat
Tunmousse på tomatbund
Stram figuren op med den slankende heldragt fra Magic. Klik her og køb dragten i Familie Journal Shoppen for 249 kr. (link fjernet)