Livshistorier
Min svigerfamilie reddede mit ægteskab
Tilberedningstid: 30 min
Antal personer: 2
(2 portioner.)
150 g tun i vand, konserves
100 g mager friskost naturel, f.eks. 3 % fra Minimum
50 g rødløg
100 g fine ærter
2 tsk. citronsaft
Salt og peber
Frisk dild
4 blad salat
6 stk. friske grønne asparges
2 stk. tomat
2 stk. fuldkornsboller
Sådan gør du
1. Blend tunen og rør friskosten i sammen med finthakket løg og halvdelen af ærterne.
2. Smag til med salt, peber og hakket dild.
3. Skyl tomat og salatblade.
4. Anret salatbladene på en frokosttallerken. Skær tomaten i skiver og læg dem oven på salatbladene. Fordel tunmoussen på tomaterne. Pynt med de sprødkogte asparges, resten af ærterne og frisk dild. Server med en grovbolle.
Tips
Sørg for at købe lidt konserves til viktualieskabet, f.eks. tun, krebs eller torskerogn.
Det giver mulighed for at lave et hurtigt smørepålæg. Bland tun, krebs eller torskerogn med lidt mager surmælksprodukt, ærter, majs, fint hakket løg og smag til sennep, salt og peber.
Energi-information pr. portion
Energi 379 kcal / 1582 kJ
Fedt 5 g
Kulhydrater 48 g
Protein 38 g
Alkohol 0 g
Kostfibre 11 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub (link fjernet)
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Hvidkålsrouletter med skysauce
Kylling tikka
Tærte med røget laks