Kalorievenlig spansk gazpacho på tomater og peberfrugt

Her får du opskriften på en lækker, kold suppe fra Familie Journals Slankeklub. Perfekt som forfriskende forret, eller en let hovedret.
Af: af Familie Journals Slankeklub
Kalorievenlig spansk gazpacho på tomater og peberfrugt
Kalorievenlig spansk gazpacho på tomater og peberfrugt
Foto: Carina Krüger
Annonce

(4 pers.)

150 g hvidt brød uden skorpe
800 g tomater
2 peberfrugter
1 agurker
2 fed hvidløg
½ l kuldslået vand
1 salatløg
½ dl hakket, frisk basilikum
3 spsk. olivenolie
2 lime
2 tsk. salt
½ tsk. peber

Tilbehør
Grovbrød

Fremgangsmåde

  1. Læg brødet i en skål og dæk det med vand.
  2. Skær halvdelen af tomaterne, en peberfrugt og en agurk i mindre stykker.
  3. Blend stykkerne sammen med brød og hvidløg i en foodprocessor.
  4. Bland puréen med vand og stil den koldt.
  5. Skær resten af tomaterne, peberfrugten, agurken og løget i tern og bland dem med basilikum i en skål.
  6. Pisk olie, saften fra limefrugterne, salt og peber sammen og hæld det over grøntsagsternene.
  7. Vend grøntsagsternene i den iskolde suppe og servér med groft brød.

Næringsindhold

Energiinformation pr. portion

Energi 1645 kJ/392 kCal
Protein: 9,9 g
Kulhydrat: 60,7 g
Fedt: 11,7 g

 
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.