Brændende kærlighed på spansk med chorizopølse og persille
Du kender sikkert den klassiske brændende kærlighed, men har du prøvet en spansk version? Her er bacon og ristede løg skiftet ud med chorizopølse og persille.
Af
af Christine Bille Nielsen, Foto: Carina Krüger

30 min
4 personer
Brændende kærlighed på spansk
1¼ kg skrællekartofler
2 spsk. smør
2-3 dl mælk
Salt og peber
4 løg
2 spsk. olivenolie
200 g chorizopølser
1 bdt. persille
Fremgangsmåde
- Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem helt møre.
- Hæld vandet fra og mos dem med kartoffelmoser eller piskeris.
- Rør smør i mosen og spæd til med lun mælk, til mosen er blød. Smag til med salt og peber.
- Skær løgene i skiver og svits dem i olie på en pande, til de er lysebrune.
- Skær chorizoen i skiver og steg den sammen med løgene i ca. 10 min.
- Vend hakket persille med løg og pølser og anret blandingen oven på kartoffelmosen.
- Server brændende kærlighed som en hovedret eller som tilbehør til andre spanske delikatesser.

Hovedretter
Brændende kærlighed med bacon-svampe-topping

Hovedretter