Karrygryde med skinketern og æbleselleri

Torsdag, 14. november 2013
af Aarstiderne
Lækker, slankende gryderet.

Slankeopskrift på karrygryde med skinketern og æbleselleri

(4 pers.)

400 g skinkekød
1 spsk. rapsolie
2 løg
1 knoldselleri
3 madæbler
2 spsk. rød karry
1 ds. kokosmælk light
Salt og peber
Lidt frisk chili

Tilbehør
2 dl jasminris

Prøv også: Karrygryde med kokosris

Fremgangsmåde til karrygryde

Skær kødet i tern og steg det i olie i ca. 5 min., til kødet er gyldent på alle sider, og hæld det i et fad. Hak løgene, kom dem i gryden med lidt ekstra olie og lad dem simre ved lav varme. Når de er halvmøre og klare tilsættes æbletern og selleritern. Steg det let i 5 min. under jævnlig omrøring, de sidste 2 min. med karry. Kom kokosmælken i gryden, tilsæt kødet og kog det igennem. Smag retten til, evt. med lidt hakket chili. Servér med friskkogte ris.

Energi-information pr. portion
Energi 2163 kJ/517 kCal

Protein: 31 g
Kulhydrater: 59 g
Fedt: 14 g
Kostfibre: 11 g

Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Flere sunde, slankende opskrifter

Vil du have mere inspiration til en sund kost? Så tag et kig i galleriet nedenfor, hvor vi har samlet endnu flere sunde opskrifter.

10 slankende opskrifter