Kold kartoffelsalat med friske krydderurter
Opskriften på kartoffelsalat er beregnet til 6 personer.
Ingredienser - kold kartoffelsalat
1½ kg kartofler
½ dl vand
80 g sukker
1 dl eddike
1 dl olie
1 tsk. salt
½ tsk. peber
3 fed hvidløg
1 bdt. forårsløg
1 spsk. bred-
bladet persille
2 spsk. frisk timian
Fremgangsmåde - kold kartoffelsalat
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og pil dem. Kog ½ dl vand op med sukker, til dette er opløst. Bland det med eddike, olie, salt, peber og presset hvidløg. Snit forårsløg og krydderurter og bland dem med kartoflerne, der er skåret i mundrette stykker. Vend dressingen i, lad kartoffelsalaten trække i en times tid og servér.
Min bedste opskrift
Denne uges bedste opskrift er indsendt af Vibeke Jonassen fra Tilst.
Vi belønner hver uge en opskrit fra en af vores læseremed lækre køkkenting. De opskrifter der indsendes må ikke tidligere være offentliggjort på tryk, på nettet eller i tv. Husk præcise mængdeangivelser.
Send din opskrift på mail til madopskrifter@familiejournal.dk. Skriv "Min bedste opskrift" i emnelinjen.
Vil du have flere lækre opskrifter?
Hver uge har vi masser af opskrifter i bladet. Køb et abonnement på Familie Journal, så får du alle de nyeste opskrifter hjem i postkassen.