Krydrede kødruller med lækker kartoffelsalat

Søndag, 26. september 2010
af Redaktion
Denne ret er tænkt som ”Mest tilbehør”, men kan med lethed justeres til ”Mest grønt” og ”Mest protein” ved at justere på grønsags- og kødmængden
Foto: Catrine Mannerup
Foto: Catrine Mannerup

125 g hakket oksekød, maks. 6%
1 fed hvidløg
½ tsk. tørret estragon
Salt og peber
1 spsk. olie, f.eks. olivenolie

Kartoffelsalat
200 g kartofler
50 g tomat
10 saltede peanuts
50 g ærter
30 g rødløg
1 spsk. hakket persille

Dressing
1 dl A38 0,5%
1 spsk. sød sennep
1 spsk. hakket persille
Salt og peber

TIP

Skær kødrullerne i skiver og sæt dem på et træspid skiftevis med cherrytomater, rødløg og kartofler. Brug spiddene i madpakken.

Sådan gør du
Vask og kog kartoflerne med skræl, til de er møre, ca. 25-30 min., og lad dem blive kolde. Skær kartoflerne i skiver, tomaten i tern og hak nødderne. Skyl og hak persillen. Bland kartofler, tomat, nødder, ærter, hakket løg og persille i en skål. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og stil den køligt. Ælt kødet med knust hvidløg, estragon, salt og peber. Form kødet til to aflange ruller. Varm olien på panden og steg kødrullerne gennemstegte, ca. 4-5 min. på fire sider. Server kødrullerne sammen med kartoffelsalat og dressing.

.
SAMMENSÆT EFTER DIN SMAG (til 1 pers.)

Kcal/ kJ

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub.

Prøv flere slankeretter fra Familie Journals Slankeklub...
Skovhusets spaghettiret
Mørbradgryde med cornichoner og perleløg
Rosmarinkrydret mørbrad med stegt kartoffel og rødbederåkost