Kære Puk
Middagsgæster er blevet en plage
125 g hakket oksekød, maks. 6%
1 fed hvidløg
½ tsk. tørret estragon
Salt og peber
1 spsk. olie, f.eks. olivenolie
Kartoffelsalat
200 g kartofler
50 g tomat
10 saltede peanuts
50 g ærter
30 g rødløg
1 spsk. hakket persille
Dressing
1 dl A38 0,5%
1 spsk. sød sennep
1 spsk. hakket persille
Salt og peber
TIP
Skær kødrullerne i skiver og sæt dem på et træspid skiftevis med cherrytomater, rødløg og kartofler. Brug spiddene i madpakken.
Sådan gør du
Vask og kog kartoflerne med skræl, til de er møre, ca. 25-30 min., og lad dem blive kolde. Skær kartoflerne i skiver, tomaten i tern og hak nødderne. Skyl og hak persillen. Bland kartofler, tomat, nødder, ærter, hakket løg og persille i en skål. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og stil den køligt. Ælt kødet med knust hvidløg, estragon, salt og peber. Form kødet til to aflange ruller. Varm olien på panden og steg kødrullerne gennemstegte, ca. 4-5 min. på fire sider. Server kødrullerne sammen med kartoffelsalat og dressing.
.
SAMMENSÆT EFTER DIN SMAG (til 1 pers.)
Kcal/ kJ
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub.
Prøv flere slankeretter fra Familie Journals Slankeklub...
Skovhusets spaghettiret
Mørbradgryde med cornichoner og perleløg
Rosmarinkrydret mørbrad med stegt kartoffel og rødbederåkost