Laks med rødbeder og kartoffelsalat

Torsdag, 18. oktober 2012
af Redaktion
Sund laks med tilbehør fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub

(4 pers.)

4 laksesteaks
½ bdt. dild
1 stk. lime
Salt og peber

Glaserede rødbeder
400 g små rødbeder
2 spsk. honning
4 spsk. æbleeddike
Salt og peber

Kartoffelsalat
600 g kogte kartofler
½ bdt. dild
1 dl hytteost 4,5%
Salt og peber

Drys laksesteaksene med salt, peber, dild og lime og pak dem ind i bagepapir eller stanniol. Bag dem ved 200° i 20-25 min. Kog rødbederne og fjern skindet. Skær dem evt. i lidt mindre stykker. Kom honning, eddike og rødbeder i en gryde og kog det op. Lad det koge, til boblerne i lagen er store og ensartede, og rødbederne er glaserede. Smag til med salt og peber.
Skær kartoflerne i mundrette bidder og vend dem med hytteost og dild og smag til med salt og peber.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 2121 kJ/507 kcal

Protein: 39 g
Kulhydrater: 39 g
Fedt: 20 g
Kostfibre: 5 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Havørred med kartofler og rygeostsalat
Laksesteaks med blomkål og krydderurter
Laksewraps

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop