Laksesalat med æg

Lørdag, 11. februar 2012
af Redaktion
Lækker frokost fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Carina Krüger
Foto: Carina Krüger

(1 portion)

50 g varmrøget laksefilet
½ tsk. fransk sennep
1 spsk. yoghurt naturel, 0,1% 1 spsk. hakket purløg
8 g mager kvark el. fromage frais (ca. 2 spsk.)
75 g grønne asparges
1 æg
Salat
5 radiser
1 skive fuldkornsrugbrød

Bland kvark/fromage frais, yoghurt, sennep og purløg. Del laksen i små stykker og rør dem i. Kog ægget til hårdkogt, pil det og del det i to. Kog aspargesen i letsaltet vand ca. 1 min. Læg grønsager og æg på en tallerken. Læg lakseblandingen på og server med en skive groft fuldkornsrugbrød.
Tip: En smagfuld salat, som man kan variere med forskellige grønsager. Lakseblandingen er også god i en klapsammen på udflugten.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 336 kcal/1407 kJ
Fedt: 15 g
Kulhydrater: 23 g
Protein: 23 g
Kostfibre: 6 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Knækbrød med hytteost og laks
Lun kyllingesalat
Laksewraps