Leverpostej med bacon og champignoner

Søndag, 19. februar 2012
af Redaktion
Leverpostej er en god dansk klassiker, her i en version fra Familie Journals Slankeklub
Leverpostej - Foto: Carina Krüger
Leverpostej - Foto: Carina Krüger

Ingredienser til Leverpostej

200 g hakket skinkekød (maks. 12 g fedt/100 g)
400 g hakket lever
½ tsk. allehånde (el. f.eks. kardemomme)
½ tsk. peber
2 tsk. salt
50 g hvedemel
2 æg
200 g kartoffel, rå og revet
1 løg, revet
500 g champignoner
100 g kalkunbacon

TIP

Tilsæt evt. andre krydderier som nelliker eller timian.

Fremgangsmåde til leverpostej

Alle ingredienserne til din leverpostej røres sammen med en elpisker. Hældes i et smurt ildfast fad eller en form og bages i vandbad i ca. 1 time ved 175°.
Bacon ristes på en tør pande eventuelt smurt med lidt olie. Champignoner ristes herefter, og din leverpostej pyntes med begge dele.
Mængden svarer ca. til leverpostej til 40 halve stykker rugbrød - og det er sådan, kalorieindholdet pr. portion er regnet ud.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion leverpostej
Energi 42 kcal/175kJ
Fedt: 1 g
Kulhydrater: 3 g
Protein: 4 g
Kostfibre: 0 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Spejlæg med grønsager
Karrysild og sesam-råkost
Laksesalat med æg