Rodfrugtspid med laks

Søndag, 5. februar 2012
af Redaktion
En god og sund middag fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Carina Krüger
Foto: Carina Krüger

(1 portion)

¼ rodselleri
1 kartoffel
1 gulerod
1 pastinak
1 tsk. olie
½ dl groft-hakket rucola, spinat el. persille
100 g laksefilet
½ tsk. strimlet, usprøjtet citronskal
¼ tsk. (1 knsp.) tørret rosmarin
Salt og peber

TIP

Rosmarin og citron er lige så godt til laks som til søde rodfrugter.
Kom gerne flere grønsager i retten, brug dine favoriter.

Skræl kartoffel og rodfrugter og skær dem i tern. Steg dem i olie på en stegepande, tilsæt salt og peber. Rør rucola/spinat/persille ned i.
Steg laksen på en tør stegepande uden fedtstof. Krydr med salt, rosmarin og citronskal. Sæt rodfrugterne på spid, hæld indholdet fra panden over og server med laks og citronbåd.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 476 kcal/1990 kJ
Fedt: 16 g
Kulhydrater: 48 g
Protein: 25 g
Kostfibre: 14 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Wok med andebryst
Steaks med stegte kartofler og bønnesalat
Fisk i sur-sødsauce