Rødbedesalat

Onsdag, 14. marts 2012
af Redaktion
Super frokostsalat fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Carina Krüger
Foto: Carina Krüger

(2 portioner)

300 g rødbede
2 pærer
2 fed hvidløg
2 spsk. tidselolie
6 spsk. hvidvinseddike
2 knivspids timian
1 tsk. honning
1 tsk. salt
2 skiver fuldkornsrugbrød
2 skiver kogt skinke i skiver
Grønt til pynt

TIP

Salaten kan med stor fordel laves dagen før og tages med på arbejde til frokost.

Rødbederne skrælles og skæres i tern (brug evt. en engangshandske). Rødbedeternene koges i rigeligt vand, tilsat salt, til de er møre ca. 15-20 min., drænes for vand og afkøles. Pæren skrælles og skæres i tern, hvidløget hakkes fint. Ryst eddike, olie, honning og timian sammen i en plastikpose. Bland alle ingredienser, f.eks. i en boks, så de kan tages med. Salaten serveres med rugbrød og skinke.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)

Energi-information pr. portion
Energi 409 kcal/1710 kJ
Fedt: 16 g
Kulhydrater: 54 g
Protein: 6 g
Kostfibre: 11 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Laksesalat med æg
Kikærtesalat med rødbeder og mynte
Karrysild og sesam-råkost