Rødspætte med varm kartoffelsalat

Tirsdag, 7. februar 2012
af Redaktion
En rigtig dejlig middagsret fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Carina Krüger
Foto: Carina Krüger

(4 portioner)

700 g rødspætte (4 små m. ben el. fileter)
250 g snittebønner, halverede
400 g små kartofler
2 tsk. frisk timian
60 g rugmel
35 g smør
1 usprøjtet citron revet og presset
Salt og peber
2 spsk. olivenolie

Kog kartoflerne, til de er møre, og skær dem i halve. Bland rugmel, salt og peber og paner fisken heri. Varm lidt olie på en sliplet-pande, steg fiskene 2-3 min. på hver side og sæt dem til side. Smelt smørret på en pande og kom kartofler, bønner og timian på og lad det brune i ca. 4-5 min., tilsæt citronskræl og saft og smag til med salt og peber.
Tip: Kan serveres med groft rugbrød.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 450 kcal/1882 kJ
Fedt: 17 g
Kulhydrater: 33 g
Protein: 36 g
Kostfibre: 5 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Fisk i sur-sød sauce
Lakselasagne med rejer og spinat
Gulerodssuppe