Sandwichpandekage

Søndag, 20. juni 2010
af Redaktion
Denne opskrift er tænkt som ”Mest grønt”, men kan med lethed justeres til ”Mest tilbehør” og ”Mest protein” ved at justere på tilbehørs- og kødmængden
Foto: Catrine Mannerup
Foto: Catrine Mannerup

(1 pers.)

1 æg
1 dl minimælk
¾ dl hvedemel
¼ dl grahamsmel
½ tsk. basilikum
Lidt salt
10 g smør
50 g icebergsalat
10 g lucernespirer
1 tomat
¼ avocado
½ appelsin
50 g skinkestrimler


Sådan gør du
Pisk æg, minimælk, hvedemel, grahamsmel og basilikum sammen til en dej. Smag til med salt. Tag en lille pande, ca. 20 cm i diameter, bag to tykke pandekager i smørret og lad dem afkøle. Læg den ene pandekage på en tallerken. Pynt med fintsnittet icebergsalat, lucernespirer, tomatskiver, avocado i skiver, appelsinskiver og skinkestrimler. Læg den anden pandekage ovenpå og server. I denne ret regnes pandekagerne som tilbehør. Ved "Mest tilbehør" suppleres med 50 g flute.

SAMMENSÆT EFTER DIN SMAG (til 1 pers.)

Kcal/ kJ

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub.

Se artiklen Slank efter din smag - her beskrives slankeprogrammet

Prøv flere slankeretter fra Familie Journals Slankeklub...
Hyldeblomstsaft
Små hapsere til sommerfrokosten
Steak med forårskartoffelsalat