(1 pers.)
150 g oksesteak
2 tsk. olie (f.eks. olivenolie)
Allround krydderi
Salt og peber
75 g salat, f.eks. feldsalat
50 g majroe
50 g squash
6 stk. radiser
50 g fine ærter
Dressing
2 tsk. akaciehonning
1 spsk. limesaft
125 g kartofler (i stedet for kartofler kan du benytte 1 dl kogt bulgur i salaten)
Sådan gør du
Kog kartoflerne med skræl. Skyl salaten, pluk den i passende stykker og læg den i en skål. Skræl majroen og riv den groft, skær squashen i tynde stave og radiserne i skiver. Bland grønsagerne med salaten. Pil kartoflerne og skær dem i skiver. Vend dem i salaten sammen med ærterne. Rør akaciehonning og lime sammen til en dressing og hæld den over salaten.
Varm panden op og steg steaken i 3-4 min. på hver side. Undervejs krydres med Allround krydderi, salt og peber. Server steaken sammen med kartoffelsalaten.
SAMMENSÆT EFTER DIN SMAG (til 1 pers.)
Mest grønt |
Mest tilbehør |
Mest protein |
|
Oksekød |
150 g |
150 g |
200 g |
Grønsager |
250 g |
125 g |
175 g |
Tilbehør (kartofler) |
125 g |
175 g |
125 g |
Kcal/ kJ |
478/2008 |
477/2003 |
508/2124 |
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
Se artiklen
Slank efter din smag - her beskrives slankeprogrammet
Prøv flere slankeretter fra Familie Journals Slankeklub...
Flæsk med kartofler, broccoli og persilledressing
Tunmousse på tomatbund
Skinkehorn
Mørbradgryde med cornichoner og perleløg