
Kære Puk
Puks brevkasse: Barnebarnet får et skrækkeligt navn
Slankeopskrift på koldskål med vanilje og citron
(4 portioner)
5 dl kærnemælk
5 dl a38 0,1%
1 stk. citron
½ stk. vanillestang
Flydende SØD (sødestof)
Fremgangsmåde til koldskål med vanilje og citron
Kærnemælk og A38 røres sammen.
Riv lidt citronskræl og pres citronsaft af citronen.
Skrab vaniljekorn ud af vaniljestangen.
Rør lidt citronskræl, citronsaft og vaniljekorn og den brugte vaniljestangen i koldskålen.
Smag til med sødestof.
Koldskålen opbevares i køleskab til servering (tag vanilje stangen op før servering).
Energi-information pr. portion
Energi 95 kCal / 398 kJ
Fedt: 0 gram
Kulhydrater: 11 gram
Protein: 9 gram
Kostfibre: 0 gram
Flere sunde opskrifter
Vil du have mere inspiration til en sund kost? Så tag et kig i galleriet nedenfor, hvor vi har samlet endnu flere sunde opskrifter.