Svinemørbrad med asparges

Søndag, 8. juni 2014
af Slankedoktor.dk
Lækker hovedret med friske grønne asparges og nye kartofler
Foto: slankedoktor.dk
Foto: slankedoktor.dk

Denne opskrift kommer fra Slankedoktor.dk. hvis du kunne tænke dig at få personlig vejledning til et sundere liv af en professionel diætist, kan du besøge SlankeDoktor HER

Slankeopskrift på svinemørbrad med asparges

(Ingredienser til 4 portioner)

600 g svinemørbrad
2 spsk. grillkrydderi
20 stk. grønne asparges
200 g kogte nye kartofler

Vinaigrette
4 spsk. vand
4 spsk. æbleeddike
2 spsk. olivenolie
1 spsk. dijonsennep
2 stk. hårdkogte æg
2 spsk. hakket persille
2 spsk. hakket rødløg
1 spsk. hakkede kapers
Salt og peber

Fremgangsmåde til svinemørbrad med asparges

Kom mørbraden i en frysepose og tilsæt grillkrydderi. Gnub det godt ind i kødet og lad den ligge og marinere i køleskabet i et par timer.

Varm en grillpande op og brun mørbraden på alle sider inden den sættes i en 200 grader varm ovn. Steg den i ca. 10 minutter til den er 65 grader inden i.

Tag den ud og lad den hvile tildækket.

Kog aspargesene i 1 minut i rigeligt vand med salt.

Vinaigrette: Rør vand, æbleeddike, olie og sennep sammen i en skål.

Pil og hak de kogte æg og vend dem ned i dressingen sammen med persille, rødløg og kapers.

Krydr med salt og peber.

Skær svinemørbraden i skiver og server den med de kogte asparges, vinaigretten og kartofler.

Energi-information pr. portion
Energi 348 kCal / 1454 kJ

Fedt: 16 gram
Kulhydrater: 12 gram
Protein: 37 gram
Kostfibre: 1 gram

Flere sunde opskrifter

Vil du have mere inspiration til en sund kost? Så tag et kig i galleriet nedenfor, hvor vi har samlet endnu flere sunde opskrifter.

10 slankende opskrifter