100% ren underholdning

Lørdag, 2. november 2013
af Redaktion
Er du træt af langtrukne historier? Kan du ikke vente med at føre dine øjne henover en overflod af hidden object-scener? 100% Hidden Objects tilbyder forskellige typer Hidden Object-scener at vælge imellem


Af Marianne Svendsen

ANMELDELSE

Her er et spil med en titel, der siger det hele. Spillet er nemlig en samling rigtig gode, men komplet usammenhængende, Hidden Object skærme. Der er således ingen handling, ingen uhygge, ingen dikkedarer - bare Hidden Objects.

Download spillet gratis i 60 minutter her...

100% Hidden Objects præsenterer dig for en stor samling af Hidden Object skærme, fordelt i en række kasser. Hver kasse indeholder Hidden Object skærme med et grafisk tema, såsom rejser, byliv, tropisk eller det abstrakte "mosaik". Generelt er temaet blot et udtryk for hvilke ting, der skal findes, og hvordan baggrundsbillederne er tematiseret.

GENERELT OM SPILLET

Platform: PC
Genre: Sporhunds-spil (Hidden Object)
Udgiver: Intenium

Plusser: Masser og atter masser af Hidden Object skærme, mosaik skærme, god grafisk variation
Minusser: Bliver ensformigt i længden

Karakter: 7/10

Skarp grafik

På hver Hidden Object skærm kan du vælge mellem at finde tingene på en almindelig liste eller få vist små billeder af de ting, som du skal finde på skærmen. Grafikken er glimrende og skarp, så det er relativt let at skelne tingene på skærmen fra hinanden.

Afslappende tempo

Du kan tjene op til tre stjerner på hver skærm - en for blot at gennemføre skærmen, en for at gennemføre skærmen indenfor en tidsgrænse og en for at finde en serie af ting meget hurtigt efter hinanden. Det kan der være megen udfordring i, men det er næppe noget, der vil bringe spænding eller intensitet ind i 100% Hidden Objects. Spillet er nemlig meget langsomt og afslappet og komplet med rolig jazzmusik i baggrunden.

Sjovt koncept

Spillet har dog to elementer, der pifter de mange ensformige Hidden Object skærme lidt op. Den ene er Hidden Object skærme i mørke, hvor du styrer en lyskegle rundt på skærmen og søger efter ting. Det er et velkendt koncept i Hidden Object genren. Det andet, mere interessante, koncept er mosaik banerne, hvor tingene på skærmen er arrangeret i farverige mosaikker. Et sjovt og anderledes koncept, der nok er mere kunstnerisk end det er praktisk.

VÆR MED I FAMILIE JOURNALS SPILLEKLUB

I Familie Journals Spilleklub kan du for 49 kr. om måneden vælge et gratis spil hver måned. Spillene koster normalt 99 kr., så der er mange penge at spare.
Foruden det gratis spil får du 50% på alle køb af spil derudover. Du kan læse mere om spilleklubben og melde dig til her...

Spilles i ro og mag

Alt i alt er 100% Hidden Objects et perfekt spil for dig, der godt kan lide Hidden Object skærme og gerne vil spille dem i ro og mag. Her kan du gøre det uden, at du skal bekymre dig om en handling eller om gåder og logiske problemer. 100% Hidden Objects leverer rigtig mange skærme, men de kan, til trods for en varieret grafik, næsten ikke undgå at blive en smule ensformig i længden.

Download spillet gratis i 60 minutter her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Green city
Farmington tales