Charmerende og fængende 3 på stribe-spil

Søndag, 31. oktober 2010
af Redaktion
Efteråret er en af de bedste årstider – for der skal naturens frugter og grønsager høstes. Efter en lang dag i haven kan vi slappe af på skærmen, og hjælpe Beetle Bug med at passe onkels gård

Af Mette Munk Heilesen

ANMELDELSE: Vores gode ven Beetle Bug (kendt fra platformspil) er gået over i en ny spil-genre, nemlig tre på stribe, eller Match3 som den også hedder. På sin onkels bondegård skal han med sine børn redde gårdens økonomi - men Beetle bliver hurtigt grådig og vil udvide geschæften.

Download spillet her...

Megen dialog og historie
Green Valley er et spil med megen dialog og historie i forhold til genren. Ideen er fin, omend denne anmelder ikke fandt dialogen videre morsom, men det er jo en smagssag.

OM SPILLET

Plusser: Gennemført tema, fængende
Minusser: Megen dialog

Karakter: 7/10

Genre: Match3
Udvikler: Intenium
Udgiver: Screenseven

Minder om:
Juice Mania

Vanedannende
Match3-delen er forholdsvis simpel - der skal samles minimum tre af høstens afgrøder, men hurtigt udfordrer man sig selv i at lave så mange på stribe som muligt. Det er meget vanedannende, og det er ærgerligt, når banens mål er klaret, da man liiiige kunne lave en række mere. Som ekstra krydderi til banerne skal der f.eks. også udklækkes æg eller optøs frugter, der har fået lidt efterårs-frost.
Undervejs optjenes penge, så Beetle Bug kan udvide gården - til sine børns store fortrydelse, da de hellere vil lege gemme-leg i majs-marken.
Med et ganske charmende udseende og en veldesignet variation af 3-på-stribe er det svært at slukke for Beetle Bug i Green Valley. God fornøjelse.

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...