På vej mod Dansktop Prisen 2016 - Troels Trier & Rebecca Brüel

Fredag, 30. oktober 2015
af Johan Isbrand, Video: Henrik Bjerg
Troels Trier og Rebecca Brüel i en snak med Johan Isbrand fra Familie Journal om deres liv på Fyn, Troels' kunst og parrets festlige bidrag til den danske sangskat. Sammen synger de hittet "Bøf med løg".

Ovenstående film er en del af en serie, hvor journalisten rejser rundt i landet og taler og synger med nogle af populærmusikkens mest folkekære kunstnere som optakt til Dansktop Prisen 2016, der løber af stabelen den 23. januar i Jyske Bank Boxen i Herning.

Det bliver et brag af et show, hvor dansktopgenren og dens stjerner hyldes. Hvor der uddeles priser i mange forskellige kategorier, og hvor Keld & Hilda, Birthe Kjær, Dario Campeotto og mange flere optræder sammen med udenlandske gæstestjerner som Johnny Logan.

Det bliver også showet, hvor dansktoppens fremtidige stjerner kåres. Dansktop Prisen er nemlig samtidig finaleshow for talentkonkurrencen ”Dansktop Talent”, der dette efterår løber på tv-kanalen dk4, og finalisterne herfra optræder også på scenen i Boxen, hvor årets vinder bliver fundet og kåret.

Se også: På vej mod Dansktop Prisen 2016 - Klaus & Servants

Dansktop Prisen 2016 er et samarbejde mellem Familie Journal og dk4, og studievært Ole Stephensen og chefredaktør Anette Kokholm styrer slagets gang.

Fotograf på denne webfilmserie er Henrik Bjerg, mens Pernille Kirstein Kuhn er turkoordinator og projektleder.

Se også: På vej mod Dansktop Prisen 2016 - Lotte Riisholt

Vil du med til Dansktop Prisen 2016?