Er du vild med madlavning?

Lørdag, 16. juni 2012
af Redaktion
Træd ind i en verden af kulinariske lækkerier med Cooking Academy 2: World Cuisine, hvor du skal forberede masser af spændende retter og spille sjove minispil

Af Betinna Gade Jensen

ANMELDELSE: Cooking Academy 2 fortsætter stort set der, hvor dens forgænger stoppede. Du er en ung og lovende kok, der netop er blevet inviteret til at deltage i en konkurrence, der i sidste ende kan betyde, at du vinder en hel million dollars til at starte din egen restaurant med, så der er meget på spil.
Spillet låner en stor del af sin grundstruktur fra Nintendo Wii spillene i Cooking Mama serien. Så kender du dem, ved du allerede, hvad du skal forvente.

Download spillet her...

OM SPILLET

Genre: Arcade & Action Hidden Object
Udgiver: Intenium

Plusser: Velfungerende minispil, masser af autentiske opskrifter
Minusser: Intet nyt under emhætten, ensformigt i længden

Karakter: 6/10

Mad fra mange regioner
Opskrifterne på de retter, som du skal lave, er opdelt efter region. For at kvalificere dig til at gå videre til næste region, skal du gennemføre en række minispil for at udføre hver opskrift og slutte hver region af med en lille eksamen (der består af endnu flere minispil).

Handlingsorienterede minispil
Nogle af minispillene er klassiske Hidden Object skærme, hvor du skal finde de rigtige ingredienser i et meget rodet køleskab, men der er også mere handlingsorienterede minispil, hvor du skal udføre bevægelser med musen for at simulere at du hakker, snitter, steger, presser, eller på anden måde behandler de forskellige råvarer. Præcise bevægelser med musen er således påkrævet, og det kan virke lidt besværligt, hvis du ikke er vant til denne type spil.

Mangler ekstra dimension
Minispillene fungerer generelt ganske godt, men Cooking Academy 2 har en tendens til at blive meget ensformigt, og det mangler helt klart den ekstra dimension som Nintendo Wii controlleren f.eks. giver i Cooking Mama spillene. Faktisk er spillets største svaghed umiddelbart nok, at hele konceptet er tyvstjålet fra Cooking Mama. Men det skal ikke stoppe fans af madlavning eller madlavningsgenren, for de får masser af opskrifter og sjove minispil i Cooking Academy 2 - men originalt, det er det ikke!

Download spillet her...

Download masser af gratis spil her...

Se også anmeldelser af...
Sphera
Fishdom